Echipamente

Când decizi să adopți o parte din viața unui boxeur, trebuie să ai, în zilele în care îți intri în rol, un echipament adecvat. În primul rând, ai nevoie de bandaje – pentru adulti, fetele au nevoie de bandaje de 3 metri, iar băieții au nevoie de cele de 4 – 4,5 metri. Rolul bandajelor este cel de a proteja foarte bine încheieturile și metacarpienele. 
Bineînțeles, vei avea nevoie și de mănușile cele mai potrivite ție (pentru igienă, recomandăm mănuși personale). Sunt două categorii din care îți poți alege: mănușile de sac și cele mari, de sparring. Noi le recomandăm pe cele de sparring, deoarece protejează mult mai bine încheieturile. Cu acestea vei putea lucra la antrenament, atât pe sac, cât și la palmare. Mai târziu, când vei învăța mișcările și loviturile de bază, poți intra în sesiunele de sparring (numai cu acordul antrenorilor). Trebuie să știi că îți stăm la dispoziție cu recomandări personalizate și cu cele mai bune discounturi la toate produsele din catalogul Knock-out.ro. 
De menționat este faptul că numărul mănușilor de box este determinat prin unitatea de măsură OZ (uncia). 
– BĂIEȚI (adulți și adolescenți): 10, 12, 14 OZ
– FETE (adulte și adolescente): S, M, L, XL sau 8 -10 OZ
Atât în cazul adolescenților, cât și în cazul adulților, este posibil ca mărimea mănușii să nu corespundă cu raportul înălțime – greutate. Noi îți asigurăm sfaturile și recomandările noastre cele mai bune. Cât despre haine, vino cu cele mai lejere (și decente) pe care le ai prin dulap – asta pentru că ai nevoie de libertate pentru a putea executa loviturile. 
Și ești gata 🙂 Haide la sală!

Partenerul nostru

Cel mai bun din țară
Părerea noastră este că, dacă îți dorești să te antrenezi ca un boxer, nu ai niciun motiv pentru care să nu vii la Box Club Mircea, pe Valeriu Prescurea 26A. Uite, e și o locație foarte accesibilă.